maanantai 8. helmikuuta 2010

The Paketti

Tuntuu, että nykyään paketin saaminen/noutaminen tuottaa hirveitä vaikeuksia. Ennen sait lapun postilaatikkoon ja sitten kipitit sen kanssa postiin, sait pakettisi ja olit tyytyväinen. Nyttemmin kun palveluja niin kovasti kehitetään, rationalisoidaan, arvioidaan, "parannetaan", järkeistetään ja mitä lie muuta, niin tämä asia ei olekaan niin helppoa. Ainakaan mulla.

Jo ihan tavallisen ellos tms. paketin hakeminen paikallisesta Siwasta/Valintatalosta/muusta pikkukaupasta (?) tuottaa tuskaa, kun pakettia ei löydy, maksutavat ei kelpaa, olet liimannut tarran väärään paikkaan ja ennenkaikkea se, että ihmiset jonossa maitopurkkeineen mulkoilevat syyttävästi. Ei siinä mitään, jos minä olisin sen maitopurkin kanssa jonkun pakettisählärin takana jonossa, niin mulkoilisin minäkin. Viime kerralla kun ongelmia taas "yllättäen" ilmeni, sanoin jo itse muutamalle asiakkaalle, että kannattanee mennä toiseen jonoon, tässä taitaa hieman kestää...

Tätäkin pakettia piti kyttäillä monta päivää, ennenkun sen sai käsiinsä. Se tuli askartelutukusta, kotiin kuljetettuna. Anteeksi, yritykseen kuljetettuna. Ihan kiva muutes, mutta en ole kun muutamana arkipäivänä päivisin kotona. Mutta kun kerran on firma, niin tokihan sitä oletetaan, että siellä ollaan vähintään klo.8-16 paikalla odottelemassa paketin saapumista. Minä hölmö kun tilausta tehdessäni ymmärsin, että joku ystävällinen sielu vaikkapa soittaisi ennenkun lähtee pakettia kiikuttamaan. Ei soittanut ei.

Noh, sitten kun lappu oli postiluukkuun jätetty, että yritimme toimittaa teille pakettia otin puhelimen kauniiseen käteen ja soitin kuljetusfirmaan seuraavana päivänä, että en ole tänäänkään sitä vastaanottamassa. No, paketti oli jo kiltisti lähtenyt päivän kierrokselle kuljettajan mukaan. Sovimme epäystävällisen tädin kanssa puhelimessa, että perjantaina olen koko päivän paikalla, ihan varmasti, silloin saa paketin tuoda.

Perjantaina kello läheni neljää ja otin taas sen puhelimen kauniiseen käteen ja soitin tiedustellaksi, jokos se paketti tulisi? Tällä kertaa puhelimen toisessa päässä oli ystävällinen täti. Juu, pitäisi tulla tänään neljään mennessä. Se tuli klo. 17.40.

Ja kaiken kukkuraksi se näyttää siltä kun joku olisi kävellyt sen yli!

Matka Länsi-Vantaalta Itä-Vantaalle on pienelle paketille kovin pitkä ja mutkainen...

Mutta sisältö... Ah, aarteita :) Tänään siis päästään tekemään koruja.

Varsinkin nämä veikeät posliiniset kaverit saivat hymyn huulille :) Joista yllättäen vain yksi oli mennyt rikki moisessa traumaattisessa matkassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti