perjantai 12. helmikuuta 2010

Korviksia!!!

Uusia aluevaltauksia tuoterintamalla. Löytyi niin hupaisia juttuja, että niistä oli pakko keksiä jotain väkerrettävää. Vähän harjoittelua tuo korunteko vielä noilla hopea- ja metallilangoilla on, vaikka jotain sen suuntaista olen ennemminkin harrastanut.

Kissahelmet on vaan 1,5 cm korkeita, joten korvikset oli melkein ainoa vaihtoehto missä ne pääsee kunnolla esille.


Nämä kirppikseltä löytyneet muoviset palaset päätyivät ainakin näin aluksi myös korvisten kokoelmaan. Useimmat värit ovat neonsävytteisiä, ihan kasarijutut tulee mieleen... Kokeilin vähän eri tyylejä kiinnitellä palasia koukkuihin, lisäilin muutamia pieniä muovi- ja lasihelmiä. Tässä tulos.Talvinen kuvauspäivä ulkona pirteän sään saattelemana. Ja joku ihme valoilmiökin siellä taivaalla taisi luikkia. Tuli ihan hauska tausta ja sävy kuviin. Meinas vaan sama sinertävä sävy olla myös sormissa kuvaussession päätteeksi...
3 kommenttia:

  1. Nonni, niistähän tuli tosi kivoja. En kyllä oikein edes pidä korviksia(enää), mut voisin ostaa noi vaaleanpunaiset jos sopii? Ne on niin kivat.

    VastaaPoista
  2. hitto, en nyt osaakaan päättä et minkäväriset. Pakko kattoa niitä livenä. Eiks niitä ollut valkoisia ja liilojakin?

    VastaaPoista
  3. Noi vaaleanpunaiset on tosiaan aika shokkipinkit luonnossa :) Valkoisia ja liloja on kyllä kanssa tuloillaan... tervetuloa vaan tutkiskelemaan!

    VastaaPoista