lauantai 29. marraskuuta 2014

Haalareita

Haalari, jumpsuit, mitä nää nyt on nimeltään... Tykkään kuitenkin :) Olin ihan varma, etten osaa tehdä niin tein kaksi. Haha. Toisen vielä ostohaalarin mukaan piirretystä kaavasta, toisen jollain Ottobren kaavalla, johon muokkasin vetoketjun paikkaa.Lahjaksi menevä koon 74 autohaalari, kangas eurokankaan paloista. College, jossa toinen puoli pörröinen, kuulemma lämmin kangas.


Haalarissa huppu ja resoriin saakka menevä vetoketju. Tämän piti mennä vasta joululahjaksi, mutta pakko oli laittaa pakettiin ja postiin jo nyt, sillä tyyppi kasvaa tästä varmaan jo ohi ennen joulua. Miten ne pikkuiset ei ookaan niin pikkuisia? :)

Omalle pojalle tein Majapuun Seikkailu kankaasta, koko kutakuinkin 86, pidennetyllä selällä.Pakko oli lisätä olkaan lisäpalat, kun olin tilannut kangasta x määrän aikaisemmin ilman suunnitelmaa ja eihän se olis riittänyt, jäi kiinni suunnilleen 5 senttimetristä. Tietty ;) Mut hätä keinot keksii... Koska tää kangas vaan halusi olla jumpsuit ja sillä hyvä. (Se ite kertoi...)


Haalari in action:Kännykuva kestopepusta ronkkimassa keittiön laatikkoa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti