torstai 4. joulukuuta 2014

Ommeltuja lahjoja

Lyhykäisyydessään näin: kaverille tumput ja lapselleen housut :)Kyseessä samat housut ja sama kangas molemmissa kuvissa. Salama tekee ihmeitä ja oikea väri on jotain noiden väliltä. Lime college ja tummempi vihreä raita sivussa. Kaava Ottobresta, ilman malliin kuuluvia taskuja, en tajunnu miten ne tulisi ommella :D Vyötärö resorista, ylhäällä kumppari kujassa ja lisäksi alempana kiristysnauha. Se on ommeltu mun marketti-Eevalla (hunajakennoa muistuttavalla?) jousto-ompeleella samasta collegesta kun housut.

Housujen uusi omistaja 5v. kuulemma sanoi et hyvät on, mut pitäis olla myös punaisena :)

Nää oli ihan kivat ja loppujen lopuksi aika simppelit tehdä, vaikka ensin vähän jännittikin. Helpotti ja nopeutti kummasti kun jätti ne monimutkaiset taskut pois. Haha.

 

Tää kangas on vaan niin ihana. Loppujen lopuksi tein näistä tumpuista kolmet versiot. Olis vissiin kannattanut harjoitella jollekin kierrätystrikoolle ensin. Kaava siis oma :PPalapelin kasaamista, mikä pala kuului mihinkin... Eli päällinen trikoota (kuosin takia), väliin pul pitämään tuulta ja kosteutta. "Vuoriksi" joku Eurokankaan palalaarin villasekoite antamaan lämpöä. En teippaillu saumoja tai muuta vastaavaa, ettei nää nyt ihan vedenpitävät ole, vaikka välissä onkin pul-kangas.


Tosiaan kaavan mittasuhteiden muokkaamisen vuoksi jouduin tekemään useamman kappaleen näistä, testiversioista yhdet topatut ja yhdet pelkästään trikoiset jäi siis itselle. Mut on tää kangas vaan niin hauska.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti