lauantai 5. joulukuuta 2009

Naisten joulumessut Wanhassa Satamassa 2009

Messujen jälkeen fiilis on väsynyt, mutta hyvä. Aika pitkät messut oli näin messuelämää vasta aloittelevalle. Kävijämäärä yllätti kokonaisuudessaan, kun ei ollut mitään ennakkoajatuksia asiasta, mutta varsinkin viikonlopun vilkkaus, vaikka useammin messuilla käyneet osasivatkin sitä ennakoida. Itse kun on asiakkaana kyseisessä tapahtumassa vieraillut niin tuntuu, että aina siellä ihmisiä on tupa täynnä, mutta eihän sitä tule myyjän näkökulmasta mietittyä.

Naapuripöydissä oli kivaa porukkaa, joten aika kului rattoisasti. Tulihan sitä noista vanhoista korteista tehtyjä koristeitakin siellä askarreltua vähän lisää. Ja sain siihen apujakin, kiitos siitä :)

Hieman hassua oli se, että kun itse kovana höpöttäjänä yritin joidenkin asiakkaiden kanssa jutustella niin en juurikaan saanut vastakaikua. Ehkä ihmiset pelkäävät, että jos myyjän kanssa puhuu niin pitää ostaakin jotain? Ja minä kun vaan yritän viihtyä siellä :D

Tokihan tuotteiden myynti on se pääasia osallistua moisiin tapahtumiin, mutta en missään nimessä halua tyrkyttää tuotteitani kenellekään, joka niistä ei ole aidosti kiinnostunut. Tai sitten tässä vaan näkyy se suomalainen perusluonne, että mitäs sitä turhia turisemaan, jos ei kunnon asiaa ole...Alla vähän laajempi kuvakulma myyntialueeseen.Ja sitten tsuumaus myyntipöytään. Uusina tuotteina mukana oli joulupussukat.Tutut pehmokaveritkin pääsivät mukaan ja osa saikin uuden kodin. Täytynee siis ideoida ja surruttaa uusia tyyppejä.


Uusi tuttavuus ja messujen yllättäjä kiinnostavuudellaan olivat pesupähkinäpussit. Lähinnä yllätyin siitä, kuinka moni oli kuullut asiasta, mutta kiinnostui vasta kun niitä konkreettisesti näkee ja voi kokeilla, haistella ja ihmetellä livenä. Kysyttiin sitäkin, että voiko maistaa :) En suosittele, eivät kuulemma maistu hyvälle, eivätkä olekaan syötäväksi tarkoitettuja.


Ja sitten takaisin sorvin ääreen.
Ensi lauantaina 12.12.2009 osallistun kimppateltalla ystävän kanssa Tikkurilan joulumielen nostajaisiin ja joulumarkkinoihin ulkopaikalla Tikkuraitilla. Meidän paikka sijaitsee Tarjoustalon ja Instrun välimaastossa Kielotien päässä Tikkuraittia.
Tervetuloa juomaan kuumaa mehua tai glögiä, turisemaan mukavia ja ihmettelemään jouluaiheisia tuotteita sekä tietysti tekemään joululahjalöytöjä myös tuosta tutusta valikoimasta!

3 kommenttia:

 1. Voi ku mulla tuli ihan ikävä sitä messuhumua :) Kivasti sulla tavaraa pöydässä, ja kivoi juttui!

  Mä oon huomannu pesupähkinöistä sen, et ihmiset kyllä tietää niistä mutta kun niitä ei saa sieltä prismasta niin eihän sitä nyt herranen aika voi erikseen käydä hakemassa. Hyvä idea myydä pussien kanssa pieni satsi pähkinöitä! Mun pitäs kans vääntää noita pusseja kun aina ne katoaa jonnekin :/

  VastaaPoista
 2. noi pussukat näyttää ihanilta <3 tämä haluu sellasen. ;)

  VastaaPoista
 3. Melkein kaikki pussukat tuli myytyä, mutta Bondelta otetaan vastaan tilauksia, jos on jotain erityistä mielessä ;)

  VastaaPoista