lauantai 12. joulukuuta 2009

Joulun ajan tapahtumat alkaa olla takanapäin

Tänään oltiin Tikkuraitilla oikein teltan kanssa osallistumassa Tikkurilan joulumarkkinoihin, vilinää ja vilskettä ylsi sinnekin asti, vaikka parhaat bileet taisi olla torilla.

Meillä oli kaverin kanssa puoliksi (vaikka minun tuotteeni taisivat täyttää suurimman osan pöytätilasta ;) paikka varattuna. ISO paikka. Kiireisiä tuntuvat ihmiset olevan joulunkin alla. Tai varsinkin silloin.

Muutamia joulupusseja, joita olen tehnyt. Soveltuvat joululahjapussiksi, "joulusukaksi", viemisiksi sisältäen kahvipaketin, keksejä, joihin mahtuu viini- tai glögipullokin. Koristeina erilaisia vintage-tyylisiä kuvia, pitsiä, nauhoja, nappeja...
Ja uusi tuotantoerä pesupähkinäpusseja...


Kuten otsikossa jo mainittu, niin nyt alkaa olla ompelinan joulumarkkinat ja muut myyntitapahtumat tältä vuodelta kierretty. Tuotteita on vielä saatavilla espanjankoirien myyjäisissä ja tietysti verkkokaupassa myynnissä ympäri vuoden, mutta muuten aletaan valmistautua oman joulun viettoon :)
Tammikuussa kun on palattu joululomilta olisi tarkoitus aloittaa jälleen uusi alueavaltaus tuoterintamalla, nimittäin hiuskorut. Niistä lisää myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti