sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Värejä, värejä, värejä!

Kirppikseltä on ostettu väriä monissa muodoissa...


Tilaajalahja jostain. Joku ei ilmeisesti tykännyt. Kiva, että toi kirppikselle minun ostettavakseni :)


Ompelulankoja tarvii aina monia monia värejä ja silti tuntuu, ettei koskaan silti ole JUST SITÄ sävyä, mitä kulloinkin tarvitsee. Siksi on aina hyvä täydentää lankavarastoja, jos edullisia lankoja löytyy. (Seli seli seli ;)


Verhot ja verhot. Eli kesämekko ja tyynynpäälliset?


Jollekin epämieluisa tuliainen, ei toivottu lahja vai oma virheostos? Minulle tämä oli ihanaa väriä, hauskaa kuviota ja tuttua hyvää perussuunnittelua kolmasosalla alkuperäisestä hinnasta :) Uusi Marimekko pussukka siis kirppikseltä...


Vihreän verhokankaan mahtavia yksityiskohtia...



Tässä kevään tuoma paljastus :D Täältä voi kurkata miltä kyseinen kapistus näytti vielä viime syksynä. Ei vissiin tykännyt, että hänet jätettiin talvehtimaan lumen alle terassille...

3 kommenttia:

  1. :D Kiva toi lintulauta. Muah, selvisi miksi se oli alessa. Kiva idea kuitenkin. Ja toi lompuuki! Mäkin haluun!!!! Kevättä rinnassa! tosi ihana.

    VastaaPoista
  2. Jos ne verhokankaan kuviot ovat suhtkoht isoja, niistä saisi ihania lastenhuoneen tauluja! Hyviä ostoksia kaikki! Oletko nähnyt Saran kangasvaraston?

    VastaaPoista
  3. Enpä ole päässyt vierailemaan Saran kangasvarastoon :) Pitäis tuo omakin taas käydä läpi ja järjestää. Ja tehdä niistä kaikista aarteista jotain ;D Ajattelin tuosta kankaasta tehdä ihan omalle soffalle tyynyjä, sopisi varmasti myös hyvin lastenhuoneen tauluiksi.

    VastaaPoista