keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Syyssisustusta

Aika kaivaa kynttilät esille, levitellä niitä ympäri kämppää ja mahdollisesti vähän uloskin ja nauttia pimentyvistä illoista. Syksy on väriterapiaa parhaimmillaan.Terassin kesävarustus pakattiin odottamaan ensi kesää ja terassi sai syksyisemmän asusteen.
4 kommenttia:

 1. Hii, miten hieno lintujen juottola :) Mäkin tuun sinne ryystelemään! Mä vetelin hiki päässä haravalla takapihalta lehdet pois, toivon ettei niitä tuu enää kauheasti lisää...

  Lyhtykin on veri nais, kannatti maksaa euro(ko se oli?) Kiva kanssa toi vihreä härpäke, tekis mieli laittaa itsekin joku sellainen vielä. UuhHuuh.

  :)

  VastaaPoista
 2. Nyt juottolaan on eksynyt pari oranssin-keltaista lehteä ja se näyttää vielä söpömmälle :) Mä en oo haravoinut vielä mitään. Jotkut vaahterat on vielä niin voimissaan, et ajattelin tempasta sit kaikki kerralla. Jos muistan ja jaksan :)

  Harkitsin myös jo kerääväni kaikki pihalta löytyvät tammenterhot, et saan oraville välipalapöydän katetuksi juottolan viereen.

  Euron se lyhty tais siellä Fidalla (?) maksaa, mutta se ruostuneisuus siinä on ihan "priceless" :D

  Joo, noi syksykukat on lähemmin tarkasteltuna aika herkkiksiä.

  VastaaPoista
 3. Hei! Et oo kuvannu sun etupihan modernia taideteosta! ;)

  VastaaPoista
 4. Se ei ollut silloin vielä valmis ;) Mut ei ole yksikään elukka käynyt kuopsuttelemassa mun kukkasipuleita ylös, on vissiin olleet niin mykistyneitä "taideteoksen" edessä ;)

  VastaaPoista