tiistai 22. kesäkuuta 2010

Taidekorukurssilla tehtyä

Keväällä kävin lyhyen kurssin aikuisopistolla, jossa tehtiin erilaisista materiaaleista mielikuvituksen rajoissa koruja. Opettajalla oli malleja sekä materiaaleja ja siitä vaan tekemään mieleisensä.

Kenkäfriikin piti tietysti tehdä heti alkuun jotain, missä on kenkä :) Pohja ohutta kuparilevyä, jota on kynttilällä liekitetty eri sävyjen luomiseksi ja kuvio rei'itetty terävillä pikku saksilla. Kenkä on servietistä siirretty lakalla ohuelle vanerilevylle. Tämä luomus ei ole vielä kertonut haluaako hän olla kaulakoru vai rintakoru, sitä tietoa odotellessa...


Eräästä helmityökirjasta kokeilin pujottelutekniikkaa rannekoruksi.


Nämäkään kaverit eivät ole kertoneet vielä miksi haluavat tulla isoina. Tekniikkana kuitenkin kone"kirjontaa" kankaalle, joka sulaa vedessä.Luovaa kanaverkon käyttöä... (tai joku vastaava pienempi koloinen rautalankaverkko mistä tahansa rautakaupasta) höystettynä pitsillä, paljeteilla, vihreällä metallilangalla ja helmillä.Rouva rintakoru.
Serviettikuva, vähän pitsiä ja helmiä. Ja paljon liimaa :)


Viimeisimpänä kokeiluna rintakoru siemenhelmillä jonkun helmikirjan ohjeen mukaan. Tosin en jaksanut noudattaa ohjetta enää ensimmäisen terälehden jälkeen ja loppu onkin hieman sovellettu :) Älkää katsoko kovin läheltä...


Seuraavaksi pitääkin jo alkaa kiireellä valmistautumaan Billnäsiin kädentaitotapahtumaan, johon olen osallistumassa 2.-4.7.2010.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti