maanantai 3. toukokuuta 2010

Kevättä, kantoja, kirjoja, kirppistelyä...

Jossain (olisko ollut jopa uutisissa...) just sanottiin, että viisikin minuuttia luonnossa päivittäin edistää mielenterveyttä. Käytiin landella, oli pakko päästä vähän metsään tepastelemaan ja muutenkin ihastelemaan talviunilta heräilevää luontoa.

Tämä kanto oli kasvattanut korvan.

Valkovuokot vasta heräilee pikku hiljaa. Noh, äitienpäivä on vasta ensi viikonloppuna, että ehkä ne siiheksi kerkiää, kuten perinteenä taitaa olla.


Tämä kanto oli kasvattanut hatukseen ainakin 5 erilaista sammalta. Ehkä nyt ei paljasta päätä palele...


Sinivuokot, jotka oikeasti oli enemmänkin liloja, mutta kamera päätti sensuroida niistä jälleen sinisiä.

Tämä juuri/oksa (?) ei ole oikein osannut päättää minne suuntaan lähtisi kasvamaan.


Mötky.

Kirjastosta lainasin tämän huippu ihanan kirjan, joskus jopa koulussakin aikanaan vastaan tullut. Taisi olla se (ainoa?) opetuksesta vielä innostunut opettaja, joka kirjaa esitteli. Hienoja tunikoita ja mekkoja siis Japanilaisittain. Selkeät kuvat ja ohjeet, että tumpelompikin (minä ;) osaa tehdä.

Ehkä.

Jää nähtäväksi.

Hieman huvittavaa on se, että mallit on kuositeltu kaavoissa 160cm pitkälle. Mun 182 cm pitkänä ehkä pitää hieman siis tarkastella kaavojen pituuksia kriittisesti :D

Mutta olis tosiaan jo aika saada ne kaappien ja laatikoiden perukoilla ja pohjilla lojuvat kankaat parempaan käyttöön ja tämä näyttää just sopivalta käytöltä. Kesäpuvusto uusiksi :)


Kirppiksiäkin on ehditty hieman koluta. Tavallisten lehtilöydöksien lisäksi löytyi tällä kertaa nämä mainiot pannulaput. Jonkun itse väsäämät, hauska kangas.


Löytyi myös uusiin noppakorviksiin materiaalia, tällä kertaa sinisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti