perjantai 29. tammikuuta 2010

Verkkokaupan päivitystä

Nyt kun ei ole lähiaikoina mitään markkinoita tai muita myyntitapahtumia tulossa lähiaikoina, mihin olisin osallistumassa myyjän ominaisuudessa, niin ajattelin päivitellä uusia tuotteita verkkokauppaani. Aikaavievää puuhaa täytyy sanoa. Ensin valikoit tuotteet, sitten yrität asetella niitä kauniisti, säätää valaistusta, yrittää saada kameran toimimaan yhteistyössä kanssasi, naps naps, ei hyvä, poistetaan, uusi yritys... Sitten latuuttelet ne kuvat koneella, muokkaat (sen vähän mitä osaan...) Sitten verkkokaupan hallinnointiin, missä kirjoittelet tuotetiedot, mittailet pituuksia, ympärysmittoja, pohdit mitäköhän asiakkaat haluavat kyseisestä tuotteesta tietää. Sitten vielä toivot, että ohjelma suostuu nielaisemaan tuotteen bittiavaruuteen ihan ensimmäisellä kerralla ja vielä viimeiseksi tarkistus: meniköhän se nyt varmasti sen näköisenä kun halusin ja sinne minne pitikin? VALMIS. Jaa, ja sit vielä ne 20 seuraavaa...

Tässä muutamia omia suosikkejani tämänkertaisesta tuotepäivityksestä.


Näitä virkattuja rintakoruja väsäilin jo kesällä. Siis "pohjia" niihin. Nyttemmin tullut lisää eri värisiä lankoja, erilaisia helmiä... Tässä suloinen vaalea sävy ja tietty hieman bling blingiä langassa mukana olevan metallikuidun muodossa.Vähän paksummasta paperista pyöriteltyjä helmiä sekä söpöjä pieniä kirkkaita tähtiä.


Viimeisimpänä hopeisesta langasta ja tumman tummista paperihelmistä valmistettu uudella kiinnityssysteemillä varustettu rannekoru.
Ja ei kun väsäämään lisää tuotteita ja päivittelemisiin toivottavasti taas pikapuoliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti