lauantai 23. tammikuuta 2010

Talvi ja inspiraatio

Nyt se todellakin on täällä "etelässäkin". Ollut jo jonkin aikaa. Hirmu kylmä ja hirmusti lunta. Mutta myös hirmu kaunista. Aurinkokin vissiin jonkun verran jossain vaiheessa paistanut, kun jääpuikkoja on ilmestynyt räystääseen.


Puut on ihanassa kuurassa ja maisemat näyttää satumaisilta.Ja sitten voisikin tulla jo kevät :)
Taas on kirppistelty ja löydetty vaikka ja mitä hassun hauskaa. Ideoita on paljon, aikaa niiden toteuttamiseen miinusmerkkisesti. "Ehkä sit ensi viikolla" on ollut jo muutaman viikon teema. Onneksi tunnen itseni sen verran hyvin, että kaikki ideat on dokumentoitu ylös. Harmi vaan, että mitä kummallisimpiin paikkoihin, yhden piirustuksen tein esimerkiksi baarissa lounarin taakse kaverilta lainaamallani kynällä :D Siitä se lähtee...

Nää vanhat korvikset on vaan niin hienoja :) Kasari bling bling. Tai ysäri.

"Vanhanaikainen" rintakoru, puulaattaan maalatut ruusut mustalla pohjalla oli mielestäni yksi huippulöydöistä. Se on vaan niin nostalginen. Ja söpö pikku norsu, joka on oikeasti ehkä n 1cm korkea ja 1,5 pitkä.Ja inspiraation voi löytää myös papereita mapittaessa kasasta värillisiä klemmareita. Kunhan pääsen vauhtiin niin näistäkin keoista toivottavasti löytyy herkullisen värisiä ja muotoisia koruja :)
2 kommenttia:

  1. tulisit kattoo meijän puita! Täälläpä on kaks kertaa kylmempi ja kaks kertaa jäisemmät puut!! ;)

    VastaaPoista
  2. Olenkin tässä vähän odotellut kutsua tupareihin tai vastaavaa, mut ei oo kuulunu ;)

    VastaaPoista