maanantai 23. marraskuuta 2009

Joulumessuihin valmistautumista ja muuta säätöä

Jos viime päivityksen aikaan oli ollut hiljaiseloa niin nyt on menty täysin vastakkaiseen suuntaan ja puuhaa ja tunaamista eri asioiden kanssa riittää. Harmi, että aikaa ei meinaa riittää yhtä paljon.

Ehdin kuitenkin piipahtaa Tampereen messuilla ja myyjiä ja tavaraa oli paljon! Ehkä ensi vuonna myös Ompelinan tuotteita saa ostaa sieltä :)

Mukaan tarttui tietysti muutama aivan ihana näperrys kirja ja pari muutakin tuotetta, mutta niistä erikseen myöhemmin ;)

Naisten joulumessuille on mietitty tuotteet ja valmistus on (edelleen) täydessä vauhdissa. Alla olevassa kuvassa tapetti/sisustuskangas mallikirja on saanut kyytiä. Irrotin kankaat kirjasta, pesin ja prässäsin ne ja kohta niistä tulee joulupusseja myyntiin.


Tässä samalla olen yrittänyt laittaa kotia joulukuosiin ja kaivelin esille vanhoja jouluvaloja komeron perukoilta. Nämä ei toimineet enää ihan toivotulla tavalla, sillä vain noin 5 lamppua paloi. Nips ja naps, tärkeät osat talteen, loput pois.


TIMANTTEJA!!!


Käyttötarkoitus ei ole vielä ihan täysin selvillä. Mietin jonkunmoista hopeista kranssia tuikkukipoista väännellyistä lehdistä, noista ihanista timanteista ja eri värisistä helmistä. Ehkä siihen voisi liittää vielä toimivat jouluvalotkin...Käväisin kahvilla eräässä kahvilassa tässä yhtenä päivänä, näytin saamaani kuittia myös JJ:lle, joka näppäränä poikana heti totesi, että kai sä nyt sitten otit sen pöytä nro 1 heti mukaan? Kun kerran ilmaiseksi sai... Heh heh heh.Karvainen viikonloppuvieras. Söpö höpö.

3 kommenttia:

 1. kuka ihme tuo veitikka oikein on?? :) ihana turkki ja pikkuparta! :) mul on hirvee lemmikki vaje kun ollaan oltu koiran kanssa erossa jo yli viikon.. nyyh.. :( yritin jo tädin kissaa suostutella mulle "määräaikaiseksi lemmikiksi" mut se alko sit lähdön hetkellä jänistää. ;)

  VastaaPoista
 2. Se karvakorva on Khouky :) Kotia etsivä espanjalainen, joka on Hennalla kotihoidossa.

  http://www.espanjankoirat.com/khouky_maa09.html

  VastaaPoista
 3. Hihii, ADHD kiittäisi hoidosta jos osais - mut mä kiitä vielä kun osaan, kiitos! Ihana kuva :)

  VastaaPoista