keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Hiljaiseloa...

...ollut ainakin käsitöiden osalta. Niska päätti mun puolesta, ettei tarvitsis tehdä mitään töitä ja sitä sitten on paranneltu tässä erilaisin konstein jo pidemmän aikaa.

Orkidea sen sijaan on jaksanut kukkia innokkaasti, osa kukista on jo lakastunutkin.


Ja orkidea on myös saanut vieraan. Itseasiassa niitä on jopa kolme kappaletta. Viereisestä kasvista, joka viskoo siemeniään minne sattuu, on alkanut kasvaa pieniä taimia orkidean juurella. Kova kaveri se on itämään ja kasvaa isoksi, suurin meillä asustava on jo yli metrin kokoinen ja muutamia "keskenkasvuisia", eli noin 30cm korkeita, on ruukuissa.

Tilaustyönä tehty koru askartelumassahelmistä ja hopeanvärisestä ketjusta.Osallistuin yhdelle kurssille, jossa laitettiin siirtopaperilla kuvia kankaalle ja sitten niistä väkerreltiin kuka mitäkin. Mä tein tällaisen pussukan, siitä tuli aika kiva. Toinen kylki pelkästään kangasta, jonka olen leikellyt kirppikseltä ostetusta hameesta. Pitsi ja vetoketju hankittu myös kirppikseltä.

6 kommenttia:

 1. Hii, ihana pussukka :) Oikein sievä. Mulla olisi nyt muuten sitten yksi orkidea sulle lisää, se pudotti kaikki kukkaset ja en ole ollenkaan varma, että kärsällisyys riittää katsella että tekeekö se koskaan lisää :D t.kärsätön könöttäjä ;)

  VastaaPoista
 2. Anonyymille terveisia, etta kannattaa saasta orkidea talven yli ja kesaksi ulos, Uusia kukkavanoja tulee runsaasti seuraavana syksyna.

  VastaaPoista
 3. mahtavan näköinen pussukka!! :D mulle kans! ;)

  VastaaPoista
 4. Miss Bonde voi tulla sitten Wanhasta satamasta hakemaan omansa ;)

  VastaaPoista
 5. mä voin tulla päästään sua pissille satamas. en tule ite myymään tänä jouluna :).

  osta kahvakuula, sitä heilutellessa pysyy niska kunnossa. ja jos oikein suututtaa, sillä saa kätevästi hajalle vaikka mitä, ihan yhdellä heitolla :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Susanna :)

  Toi kuulajuttu kuulostaa kieltämättä mun tyylin urheilulta, heiluttelua ja hajoittamista. Hehee.

  VastaaPoista