sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Paperihelmiä ja kirppistelyn tuloksia

No niin, kerrankin sain kuvattua paperin/pahvin (eli siis materiaalin mistä ikinä helmet tehdäänkään...) ennenkun siitä tuli helmiä, eli tässä jonkun lehden mukana tullut ilmaisnäyte hajuveden kivan värinen pakkaus. Kun materiaalissa oli hieman hopeaa, niin helmiinkin tulee pieni bling-bling efekti ;)


Tässä sitten näkyy etualalla kaiken sen leikkelyn, pyörittelyn ja liimauksen jälkeen miltä tuo kyseinen pakkaus nykyisessä muodossaan näyttääkään. Sivussa toisen näköisiä ja kokoisia helmiä, jotka on tehty jäätelöpakkauksen pahvista, näitä oli kyllä aika raskas pyöritellä, kädet ei kestä tehdä kovin montaa kerrallaan, kun materiaali on paksumpaa eikä taivu sutjakkaasti ilman raakaa voimaa ;)Äiti toi viime viikolla syksyn viimeiset punaposkiset omenat tuliaisina Tampereen suunnalta :)


Koska niskat ovat olleet erittäin jumissa jo muutamia viikkoja ja loppua ei moiselle vaivalle ole näköpiirissä, ei oikein ole voinut tehokkaasti tehdä töitä, ei tietokoneella eikä ompelukoneella, niin olen kuluttanut aikani ostosteluun :D
Tämä kiva lasinen kakkuvuoka löytyi kierrätyskeskuksesta, hintaa 1,50 ja kun sen vielä malttaa pestä niin se on kuin uusi. Ja kaunis.Tänään kierreltiin kaverin kanssa Myyrmäen suunnalla ja mukaan tarttui vanhat orvokkiverhot, puuhelmistä kyhätty kassi, muutamia rannekoruja ja nappeja. Ja hassu piparkakkumuotti.
Verhoille ei ole vielä selkeää toimintasuunnitelmaa, mutta ne oli lähes ilmaiset ja niin kivan väriset, että ne lähti mukaan, vaikka joka paikka onkin jo täynnä kankaita :) Kassille käy nips nips, spläsh ja suih suih, eli siis suomeksi sanottuna se puretaan, osa helmistä varmaankin maalataan ja mahdollisesti lakataan ja niistä tehdää sitten koruja, tai osia koruihin. Helmiset rannekorut taitaa kokea saman kohtalon ja muoviset renkaatkin tulevat kokemaan jonkunnäköisen muodonmuutoksen ;)


2 kommenttia:

 1. Uu, nyt mäkin voin tänne kommentoida..

  Kiitos seurasta! Mä oon hypistellyt ja ihastellut noita mun vaaleanpunaisia ja sitä ikivanhaa koko illan :D

  Kauniita noi hopealla höystetyt paperihelmet! Täytyykin pitää silmät auki you know minkäväristä materiaalia varten ;)

  VastaaPoista
 2. Nyt sä voit myydä huutiksessa "Versacen rannekorun" :)

  Mä vääntelin Pentikin mainoksista koruja, niistä tuli kauniin sävyisiä kun niissä mainoksissa on aina niin harmoniset värit.

  VastaaPoista