keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Markkinatunnelmia

Kiitos kaikille markkinoilla vierailleille :)

Sää ei oikein suosinut toista markkinapäivää ja välillä jopa sisätilaankin saatiin pieni vesikuuro, mutta pääosin säilyttiin kuivina. Kävijöitä oli mielestäni kuitenkin yllättävän paljon eksynyt ehkä vähän syrjässä olevaan käsityöbasaariin. Tosin kaikilla tuntui olevan kiire johonkin ja vain muutama jaksoi pysähtyä ihmettelemään ja jutustelemaan.

Ihmisiä ihmetyttää vieläkin osittain nuo paperihelmet, joten taidampa laittaa niistä vähän lisäinfoa myöhemmin, vaikka ohjeita on jo ehtinyt kevään ja kesän aikana muutamissa eri lehdissä olemaankin.

Ölli-mölliäiset ja muut pehmolelut herättivät useimmissa hilpeyttä, hyvä niin :)

Tässä yleistä markkinahumua.
Nämä kaverit oli myös mukana markkinoilla ja osa lähtikin uuteen kotiin. Toivottavasti uudet omistajat ovat tyytyväisiä hankintaansa :) Uusien pehmolelumallien suunnittelu ja kaavoitus on parhaillaan kovassa vauhdissa, kunhan vaan muilta jutuilta ehtisi keskittyä siihen olennaisimpaan.


Ehdin lauantaina itsekin piipahtaa pikaisesti muutaman kojun verran markkinoilla ja mukaan tarttui tällainen koru. Se on keramiikkaa ja kauniin turkoosi, vaikka tässä vaikuttaa enemmänkin siniseltä. Valitettavasti valmistajasta/myyjästä ei ole tietoa, sen verran pikaista oli vierailut muualla pois oman pöydän äärestä. (Saa vinkata jos joku tietää.) Perinteiset markkinalakut ehti kyllä kummasti käydä ostamassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti