torstai 24. syyskuuta 2009

Ihastus! (Ja muuta löpinää...)

Harvoin innostun langasta näin paljon, varsinkaan jos siitä on jo monet tehneet vaikka mitä tosi hienoja juttuja. Mutta tämän värit! Aivan mahtavia, olisin voinut hamstrata kymmeniä keriä. En oikeastaan ole kovin hyvä neulomaan mitään monimutkaista, siksi tästäkin tulee ihan simppeli kaulaliina. Ja ehkä pipo ja lapaset jos into säilyy.



Koska mulla ei varsinaisesti ollut mitään maata mullistavaa kerrottavaa niin päätin esitellä pieniä ihmeitä kotonani. Orkidea, joka on täysin villiintynyt huonosta hoidostani ja syksystä?! Siinä on yhteensä neljä nuppuvanaa-vartta-oksan alkua, miksi sitä nyt kutsutaankaan :D Siis neljä. Mun hoidossa. Jo kerran kukkineessa alesta ostetussa orkideassa. Kuivassa huoneilmassa ja vääränlaisessa maassa. Ihmettelen. Paljon. Laitan uuden kuvan, jos nämä ikinä pääsevät varsinaiseen kukkimisvaiheeseen ;)



Konna-konnainen einestää, voikukan lehdet on ihania. Ja erittäin kivoja myös hoitajalle hommata konnan ruokapöytään, koska niitä saa suunnilleen huhtikuusta lokakuuhun omalta pihalta. Joo, en ole kovinkaan tarkka tuon pihan hoitamisen kanssa ;)




2 kommenttia:

  1. Täytyykin muistaa rahdata toi orkidea sitten sulle kun se on kukkinut, jos vaikka saisi sen sitten uudelleen kukkimaan ;) t. tunari

    VastaaPoista