maanantai 23. marraskuuta 2015

Herrrrrrrrkullinen veivi


Taas veivattiin perjantaina! Tällä kertaa yllätysveivipaketti tuli Mussukoilta, karkkikankaita! Namnam! :D Näitä neljää eri kangasta lähti osallistujille, mulle osui aakkoskangas.

 

Se olikin näistä se omasta mielestä hauskin, eli hyvä tuuri kävi :) Alkuun ei meinannut aueta mitä tekisin, ei sitten millään, kun kankaan otin paketista ja sitä katselin... Heitin pesuun ja ripustin kuivumaan, sitten se idea iski. Pojalle on seuraavan koon yökkäreissä vajetta eli sellaista sitten ideoimaan. 


Aloituskuva oli tämä. Aakkoskirjainarkki kuvansiirtopaperille tulostettu, kirjaimet nakuteltu ihan wordissa. Värilliset palat kuvassa on resoreita. Keskellä oleva musta trikoo jäi vielä toteuttamatta veiviajassa, ehkä myöhemmin. Siitä tulee settiin toiset pöksyt aakkosresorilla. Kangas tuli kyllä muutamaa tilkkua lukuunottamatta hyvin takasti käytettyä. Kaavat Ottobre-lehdistä. Raglan-paita on muokattu hupparin kaavasta, pöksyt jotkut legginssin kaavalla tehdyt.


Kuva on illalla noin klo 23 kännykällä räpsäisty otos, koitan saada myöhemmin parempaa kuvaa aikaiseksi. Vaikka kaipa tuostakin se idea selvinnee... Paitaan tuli aakkoset, E-I-N-O kirjaimet värillisellä, muut mustalla :) Hihoissa ja housuissa kankaan suunta tarkoituksella eripäin. Tosin, ei tästä palasta olisi koon 98 settiin muulla tavalla riittänytkään :D

Vielä en oo ehtinyt sovittamaan, mutta lähiaikoina... Saattaa olla vielä vähän isot poikaselle.

Kiva veivi, hyvä lopputulos. Olen tyytyväinen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti