perjantai 18. heinäkuuta 2014

Kesäompeluksia

Kesä, kesä, kesä... Ja sen innoittamat ompelukset :) Enemmänkin tekisi jos vaan ylinmääräistä aikaa jostain ilmaantuisi. Ei kellään olis vinkkiä mistä sitä saa? Kirppikseltä tullu osteltua tuunattavia puoli-ilmaisia kesämekkosia taas kassit ja pussit täys. Pitää varmaan ottaa ompelukone kesälomareissuun mukaan ;D

Kun on kuuma niin lapsi tarvitsee ohuemman unipussin ja kun sellaista ei valmiina löydy niin äidin täytyy yrittää sellainen tehdä ;) Tulihan tästä ihan käytännöllinen ja kivakin, kun vaan ei katso ompelujälkeä ja omalaatuisia "ratkaisuja" liian läheltä :D

Kankaana ihana Viljamin puodin Hattarakekkerit! Takakappale joskus muinoin Eurokankaan palalaarista löytyneestä raitatrikoosta.

Aikaisemmin hattarakekkereistä tuli tehtyä lahjaksi paita. Huvittava tuo hihan "kohdistus" kyljen kanssa :D Siinäpä ne meikäläisen kohdistukset näissä ompeluissa onkin, hehee.


Toinen (tähän mennessä valmiiksi saakka tehty) kesä-tuunaus-ompelus oli korotettu pinnasängyn reunuspehmuste. Joku pikku tyyppi on oppinut nousemaan sängyssä ja huiskii jaloilla miten sattuu niin pehmusteet sai aina kyytiä.


Vanha (vaaleansininen) reunus omasta takaa (kirppikseltä aikaisemmin ostettu ja käytössä liian matalaksi todettu) ja vaaleanpunainen mikälie pupukuosi kierrätyskeskuksen ilmaisnurkasta. Ilmeisesti oli sinne päätynyt kun joku oli jostain syystä leikellyt kaikki kiinnitysnarut irti?


Kankaan valintaa, pohdintaa... Lähtiskö tähän maalaismaisemaan mukaan? Lemmuja, possuja, lampaita, kanoja, tipuja, heppoja, traktoreita... :)

 

Ompelin maalaismaiseman haalistuneiden pupujen päälle ja koko komeuden reunasta kiinni vanhaan pehmusteeseen, kiinnittelin lisää naruja, jotta hökötys pysyy kunnolla kiinni sängyssä. 

Hyvä tuli, on jo testattu, ei lähde repimällä tai potkimalla alas. Ja pysyy niinkin tanakasti kiinni, että tästäkin voi nykyään kammeta itsensä ylös ja seisomaan sängyssä. Oi voi ;)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti