perjantai 3. tammikuuta 2014

Katsaus vuoteen 2013


Niin se vaan vuosi vaihtui. Kovasti paukkuen, kivassa seurassa ja hyvää syöden :) Facebook kovasti ehdottelee julkaisemaan "vuoden kohokohtia" koosteen, jonka on ihan itse keräillyt henk.koht. sivultani, mutta ajattelin tehdä tähän nyt ihan oman katsauksen muutamin lausein vuoden varrelta...

Alkuvuodesta kudontakurssilla syntyi jos jonkinnäköistä mattoa, yhteensä kolme. Kuvat on vaan kadonneet johonkin, joten sanallisesti selittäen tein yhden maton farkkusuikaleista, toisen raidallisen maton kudoin valmiista valkoisesta trikookuteesta, johon raidat leikkasin itse eri värisistä t-paidoista. Molemmissa ihan hirvee homma kuteiden kanssa. Valmistrikookuteesta valmistui kuviomatto, jonka kuviot saisi varmaan taitaneet kutojat repeämään nauruun, siihen tuli siis sanotaanko kauniisti "kuvion sovellusta", eli harhapolkaisuja jos jonkinmoisia :)

Muutama jälleenmyyjäkin oli vuoden 2013 aikana, nyttemmin molemmat jo lopettaneet puotinsa. Käsityöpuodin pitäminen ei vissiin ole kovin kannattavaa? Muutenkin kuulostellen ja omista muutamista pienistä myyjäisistä päätellen, ei tainnut olla kovin hehkeä vuosi kovinkaan monelle käsityöyrittäjälle?

Käsityöläauantaita vietettiin huhtikuussa Hiekkaharjun käsityökeskuksessa myyden tarvikkeita ja materiaaleja pois. Ostin myös uuden polkupyörän, koska vanha varastettiin Tikkurilan asemalta. Murrr vaan sillekin roistolle :(

Kalenteria selatessa vuoteen kuului myös kuntosalia, vesijumppaa, ystävien näkemistä, kirppistelyä, kalusteiden tuunausta, lukemista, käsitöitä ja niin, raskautta.

Ihana rakas pieni poikamme syntyi elokuussa!
Muutamia uusia pehmoleluhahmoja syntyi sekä uusia tuotteita kuten koristellut paperiset ja tapettiset lahjakassit sekä pahvikulhot. Joulukuussa aukesi käsityöläisten pop up puoti, johon päätin lähteä mukaan ja ihan kiva päätös on ollut. Oppii yhdessä toimimisesta ja liikkeen pitämisestä, mutta on turvana muitakin yrittäjiä ja käytännön asioiden hoitaja.

Kaiken kaikkiaan, ihan kiva vuosi ;)


Hyvää uutta vuotta 2014!1 kommentti:

  1. Oi voi noita ihania pieniä varpaita!
    Jos nyt mitenkään voisi vielä toivoa, niin siltikin toivotan parempaa uutta vuotta kuin edellinen. Ehkä näin kässäyrittäjäin näkökulmasta katsoen sitä aina toivoopi.

    VastaaPoista