maanantai 22. heinäkuuta 2013

Lipaston uusi ilme


Äitiyslomalla ehtii puuhailla jos jonkinmoista. (Huom. ennen lapsen syntymää ;) Lipasto ja jakkara sai uudet maalit pintaan. Lipasto on saatu (lainaan?) siskolta. Pitiks tää vielä joskus palauttaa? Hups.

Entinen pohjaväri näkyy nupeista ja kuvassa spray-pullojen alla. Sitten vaan suih suih (hiominen) ja uutta maalia pintaan.

Meni kyllä aika monta päivää, mutta lopputulos oli mielestäni vaivan arvoinen :)

Työvälineistöä ja aloitustuumailua. Tärkein työväline kahvikuppi? ;D

 
Väriä pitää olla jos jonkinmoista...


 

Jakkara löytyi aikoinaan (vuosi pari sitten?) roskalavalta muuton/remontin työmaan jäljiltä. Olen sitä sen jälkeen varastossa marinoinut ja miettinyt, mitä sille tekisin ja koska. Suurimmat hilseilyt, maalit, kitit ja muut epämääräisyydet kun rapsutteli ensin pois niin oikein hyvä siitä tuli, puuta kun on...

Oli muuten kanssamatkustajilla ihmeteltävää kun löydökseni kanssa matkustin bussilla kotiin. Ilmeet oli vähän luokkaa "eikö toi tiedä et bussissa on penkit?" kun marssin jakkaran kanssa bussin keskiosaan ja istuuduin tyytyväisesti sille katselemaan maisemia. 
Päädyin sen kanssa sitten ihan valkoiseen pintaan. Vähän kuhmuja jäi, kuten tuo alin rappunen, josta oli ihan palakin lohjennut. Ei haitanne käytössä mitään, tuo vaan kaverille ilmettä.

Ja se lipasto... 

Värihassuttelua en sentään koko huonekaluun ladannut, mutta vähän nuppeihin kylläkin :)

Huomatkaa kotimme pysyvä taideteos, kylpyhuoneen seinällä kaakelimaalaus, joka näyttäisi melkein istuvan lipaston päällä. Taiteilijan itsensä signeeraamana tietysti: Marke 1982. 

Kesä(kukat) ja kärpäset. Jatkuisipia tätä herkkua mahdollisimman pitkälle...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti