torstai 28. maaliskuuta 2013

Käsityölauantai 6.4.2013!


Hupsista, onpas edellisestä kirjoituksesta vierähtänyt aikaa :)

Yritystoiminta onkin ollut näin alkuvuodesta hiljaisempaa ja olen keskittynyt vähän muihin juttuihin. Esimerkiksi näin kevätauringon inspiroimana työhuoneen ja tarvikevaraston siivoiluun. Sen seurauksena olenkin osallistumassa Hiekkaharjun käsityökeskuksessa Taito Uusimaan järjestämään käsityölauantaihin! Myynnissä siis lähinnä käsityötarvikkeita ja -materiaaleja ja muutamia kirjoja, joille en itse ole löytänyt käyttötarkoitusta, tai en vaan ole ehtinyt niistä tehdä mitään ;) Hieman myös Ompelinan mallistosta poistuvia tuotteita, mm. koruja hyvällä alennuksella ja kimppahinnoilla.

Tapahtuman mainos lupaa paljon muutakin aktiviteettia kirppiksen lisäksi, joten piipahdahan käymään, jos lähialueilla liikut! :)


Lisäinfoa ja muitakin hauskoja juttuja Hiekkaharjun käsityökeskuksen facebook-sivuilta. Sisäänkäynti käsityökeskukseen Alepan "alapuolelta", pihan puolelta.

Myös Käsityö elämässä-sivustolta voi löytää mielenkiintoisia artikkeleita, tapahtumia, asiaa, huvia, hyötyä... Sivuilla kerrotaan mm. näin: Käsityön juhlavuonna Suomi täyttyy käsityötapahtumista.
Löydät näiltä sivuilta ajankohtaista tietoa tapahtumista, luennoista, kohtaamisista, kilpailuista, seminaareista, näyttelyistä ja kursseista. Käsityö elämässä -sivut päivittyvät ja kasvavat koko juhlavuoden 2013 ajan.

Hyvää pääsiäistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti