maanantai 23. heinäkuuta 2012

Paperipussit lahjapaperista


Paperiaskartelut jatkukoot.

Tai ainakin niistä jo tehdyistä bloggaaminen ;)

Näistä nimenomaisista yksilöistä tuli namipusseja eräisiin kemuihin, mutta paperipussejahan tarvitaan vaikka ja mihin. Päätä kuviot ja käyttötarkoitus, tässä (seikkaperäiset ja epäselvät ohjeet) miten ne kasataan:

Leikataan suorakulmio, suunnilleen pussin koko kertaa 2 plus "saumanvarat". Itse käytin lahjapapereita. Paperinahan voi käyttää mitä tahansa paperia: skräppipapereita, sanomalehtiä, aikakauslehtiä, pakkauspaperia, itse maalattua/kuvioitua paperia, tulostuspaperia, mitä vaan...

Paperi taitetaan kolmeen osaan, sauma keskelle pussia (tulee taakse) niin, että molemmat puolet menevät noin sentin, puolitoista toistensa päälle. Itse käytin kaksipuolista teippiä, se on se valkoinen raita paperin reunassa ennenkun olen poistanut teipin toisen tarrapuolen suojan.Hommaan tarvitsee ainakin kahdet sakset ja kolme rullaa teippiä. Ja paperileikkuria. Nähtävästi ;)

Paperileikkuri on siitä kiva, että saa nopeasti ainakin suorat reunat. Jos paperi antaa periksi sen voi myös taittaa ja repiä, jolloin saa myös kohtuullisen suorat reunat/kulmat.

Pohja taitetaan noin 2 cm osalta ja kulmat voi leikata hieman vinoiksi sekä taittuneen alimmaisen pohjan osan (pussin sisälle jäävän osan) pois, sitten vaan teippi ja pohja kiinni. (Lopputulos näkyy vihreä-valkoraidallisessa pussissa.)


Pusseista tuli ihan kivoja, mutta nämä "ohjeet" taitaa olla aika, hmmm... mielenkiintoiset :D Toivottavasti jokainen halukas kuitenkin osaa leikata ja liimata ilman ohjeitakin.

Jämäpaperin palaset vaan hyötykäyttöön!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti