lauantai 26. maaliskuuta 2011

Lauantai-illan huumaa ja höpinää

Kun valot sammuu (Earth Hour) niin kai tietokoneen saa silti pitää päällä?

Lauantai-illan ratoksi pitkästä aikaa blogien lueskelua ja muutenkin päämäärätöntä surffailua netissä. Huvin vuoksi. Vanhuus...? Ja kivoihin juttuihin sitä tulee törmättyä :) Ikomin blogissa tämä oli sunnuntain suosikki tammikuussa, vähän siis jälkijunassa taas tulen, mutta aivan mahtavan hieno idea!!! Mäkin tahdon kuppilampun!


Kuva täältä.

Virkkaus on taas alkanut innostaa, vaikkei niska oikein moista toimintoa sallisikaan. Ostin messuilta paksua puuvillalankaa, josta ajattelin virkata muutamat tiskirätit. Muodon hakeminen niihin vaan osottautuu hankalammaksi kun oletin. Ehkä pitää vaan taipua ja kaivaa esiin joku oikea ohje, eikä yrittää suhertaa oman päänsä mukaan. Vähän isompaa työtä jos kaipaa niin täällä on aivan mahtava idea: www.virkkuukoukussa.fi/ Kuva heidän blogistaan.


Näihin ihmisten itse tekemänä törmäsinkin jo aika monessa blogissa tämän illan blogi-turneellani... Ainakin Kauhavan Kangas-Aitta tarjoaa ohjeenkin.

Näin kevään tullen (nythän on siis jo kevät, eikö?!) olen alkanut katsella ihastellen keltaisia tekstiilejä. Mä en ole koskaan erikoisemmin pitänyt keltaisesta! Ihmetyttää siis. Kaupungilla näin muutama viikko sitten Marimekon keltainen olkalaukun ja se on siitä asti kummitellut mielessä. Kurkata sitä söpöläistä voi Marimekon sivuilla.

Huomenna heti aamusta menen sivistämään itseäni aikuisopiston yhden päivän kuvankäsittelykurssille. Mut älkää nyt vaan alkako odottamaan, et se millään tavalla parantais kuvanlaatua tai turaamista kuvien kanssa täällä :D

2 kommenttia:

  1. Mäkin haluun kuppilampun :D

    VastaaPoista
  2. Raikkaat uudet sivut! Se on kai kevättä! Surffailessa aika vierii rattoisasti, eikös vaan :)

    VastaaPoista