sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Lattiatyyny

Keväällä ompelin kangasnäytekirjan "sivuista" lattiatyynyn mutsin koirulille. Ilmeisesti on viihtyny tyynyllä...
Takapuolelta
maanantai 19. lokakuuta 2015

Oon mä jotain ommellukki...

En vaan juuri oo ehtiny blogata siitä :D

Itselleni oon tehny (tässä öööhmm... viimeisen puolen vuoden aikana?) pari tunikaa. Eka oli vaan niin ihana lintukangas ( Käpysen Talvipuutarhassa-kangas, jonka suunnittelija on Jenni Mäensivu) ja hauska tunikan malli. (Ottobre-lehdestä, jota en nyt tietty muista mikä lehti oli kyseessä...)Ostin kankaan muistaakseni Tampereen käsityömessuilta Indie Fabricsin messuosastolta ja sitä oli tietty määrä. Noh, tähän ahteriin se ei mahtunut ilman kikkailua, joten sivuissa saumat ja palat mistä kangasta riitti. "Kiva" kohdistus lintuparalle :D

Jaa miksi pitäisi blogata näistä asioista silloin kun ne on tuoreeltaan muistissa, juuri tehty??! :D "Muistaakseni tää juttu meni ehkävaikka jotenkin näin tai sinnepäin suunnilleen..."

Toinen taisi olla Savaveivi haaste tehdä rusettikankaasta (www.neenuska.fi) ja toiset kankaat Eurokankaan palalaarista. Kaava Suuri Käsityölehti, se Noshin paitakaava suurennettuna omaan kokoon (lehden numeroa en taaskaan muista...)tiistai 6. lokakuuta 2015

Roosa nauha -huutokauppa - Saumanvaran sydämestä 2015

Perjantaina 9.10.2015 saa taas huudella itselleen käsin tehtyjä ihanuuksia ja lahjoitettua samalla hyväntekeväisyyteen. Mahtava diili vai mitä? ;)

Huutokauppa on siis perjantaina klo. 10-22.00. Huudettujen tuotteiden maksu menee suoraan Roosa nauhan keräystilille. Huutokauppa tapahtuu facebook-sivulla Saumanvaran sydämestä -Roosa nauha -huutokauppa  9.10.2015. Käy liittymässä ja tule mukaan keräämään rahaa Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen.

Itse laitoin huudettavaksi muutama jo aikaisemman tekemäni lahjapussin sekä uuden pöllöpaidan, johon itse piirsin kangastusseilla pöllön :)