sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Toimenkuva laajenee

Mikä toi on?

Mitä täällä oikein tapahtuu?


Näyteikkunakilpailu!!!

Kyseessä siis Kruunuhaan yrittäjien järjestämä paras jouluikkunakilpailu, jossa minullakin on siis näppini pelissä olemalla osallisena Tetri Designin ikkunan somistuksessa.



Yksityiskohtana tuunattu lumihiutale.


Näkymä sisältä.


Anna-Karoliina Tetrin suunnittelema huopahimmeli.



Ja eikun äänestämään! Kilpailu voimassa 19.12.2009 saakka ja äänensä jättäneiden kesken arvotaan Krunikassa toimivien yrittäjien lahjoittamia tuotepalkintoja:

Ikkunan tekeminen oli erittäin hauskaa, mukavan luovaa puuhaa, mutta ennen kaikkea se siis oli ihan "peace of cake". Vähintäänkin, kuten ihana makea suklaakakku, joka pisti sukat pyörimään jaloissa. (Kuva saattaa sisältää tuoteasettelua ;)



Kivaa pikkujouluaikaa kaikille! Ompelinassa käy sutina ja suihke, kun joulumessujen alkamiseen on enää pari päivää. Yhdet pikkujoulut sentään kerkesi kiireen keskelläkin juhlimaan...

maanantai 23. marraskuuta 2009

Joulumessuihin valmistautumista ja muuta säätöä

Jos viime päivityksen aikaan oli ollut hiljaiseloa niin nyt on menty täysin vastakkaiseen suuntaan ja puuhaa ja tunaamista eri asioiden kanssa riittää. Harmi, että aikaa ei meinaa riittää yhtä paljon.

Ehdin kuitenkin piipahtaa Tampereen messuilla ja myyjiä ja tavaraa oli paljon! Ehkä ensi vuonna myös Ompelinan tuotteita saa ostaa sieltä :)

Mukaan tarttui tietysti muutama aivan ihana näperrys kirja ja pari muutakin tuotetta, mutta niistä erikseen myöhemmin ;)

Naisten joulumessuille on mietitty tuotteet ja valmistus on (edelleen) täydessä vauhdissa. Alla olevassa kuvassa tapetti/sisustuskangas mallikirja on saanut kyytiä. Irrotin kankaat kirjasta, pesin ja prässäsin ne ja kohta niistä tulee joulupusseja myyntiin.


Tässä samalla olen yrittänyt laittaa kotia joulukuosiin ja kaivelin esille vanhoja jouluvaloja komeron perukoilta. Nämä ei toimineet enää ihan toivotulla tavalla, sillä vain noin 5 lamppua paloi. Nips ja naps, tärkeät osat talteen, loput pois.


TIMANTTEJA!!!


Käyttötarkoitus ei ole vielä ihan täysin selvillä. Mietin jonkunmoista hopeista kranssia tuikkukipoista väännellyistä lehdistä, noista ihanista timanteista ja eri värisistä helmistä. Ehkä siihen voisi liittää vielä toimivat jouluvalotkin...



Käväisin kahvilla eräässä kahvilassa tässä yhtenä päivänä, näytin saamaani kuittia myös JJ:lle, joka näppäränä poikana heti totesi, että kai sä nyt sitten otit sen pöytä nro 1 heti mukaan? Kun kerran ilmaiseksi sai... Heh heh heh.



Karvainen viikonloppuvieras. Söpö höpö.

keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Hiljaiseloa...

...ollut ainakin käsitöiden osalta. Niska päätti mun puolesta, ettei tarvitsis tehdä mitään töitä ja sitä sitten on paranneltu tässä erilaisin konstein jo pidemmän aikaa.

Orkidea sen sijaan on jaksanut kukkia innokkaasti, osa kukista on jo lakastunutkin.


Ja orkidea on myös saanut vieraan. Itseasiassa niitä on jopa kolme kappaletta. Viereisestä kasvista, joka viskoo siemeniään minne sattuu, on alkanut kasvaa pieniä taimia orkidean juurella. Kova kaveri se on itämään ja kasvaa isoksi, suurin meillä asustava on jo yli metrin kokoinen ja muutamia "keskenkasvuisia", eli noin 30cm korkeita, on ruukuissa.

Tilaustyönä tehty koru askartelumassahelmistä ja hopeanvärisestä ketjusta.



Osallistuin yhdelle kurssille, jossa laitettiin siirtopaperilla kuvia kankaalle ja sitten niistä väkerreltiin kuka mitäkin. Mä tein tällaisen pussukan, siitä tuli aika kiva. Toinen kylki pelkästään kangasta, jonka olen leikellyt kirppikseltä ostetusta hameesta. Pitsi ja vetoketju hankittu myös kirppikseltä.