maanantai 24. elokuuta 2009

Viikonlopun aikaansaannoksia


Oltiin viikonloppuna avomiehen sukumökillä ja epäilin, etten saa taaskaan viikonlopun aikana mitään tehdyksi, mutta siellähän oli mukavasti aikaa tehdä vähän lisää tuotteita. Ilta-aurinko paistoi ihanasti kuistille ja oli kivan rauhallinen fiilis, kunnes naapurin koiranpentu piipahti myös katselemaan ja maistelemaan uusi lankakeriä :D Tuli vähän kiire korjata kaikki tekeleet pöydälle, ettei se pikku söpöläinen vie kaikkia mennessään.Sain vihdoinkin koristeltua helmillä jo ajat sitten valmistuneet rintakorut. Näitä tulee sitten verkkokauppaan ja messuille myyntiin, kunhan saan kaupan pystyyn ja on messujen aika :D

Löysin myös lisää tätä kivaa lankaa, josta piti tietysti heti kokeilla tehdä myös uuden värisiä kukkasia. Näihin odotan innolla mitä kaikkia eri värisiä helmiä niihin voikaan yhdistää.


Viikon loppupuolella pitäisikin sitten hyökätä oikein kunnolla pehmolelujen tekemisen kimppuun.


tiistai 18. elokuuta 2009

Tuotepohdintaa

Asiaa on nyt yritetty pohtia kaikilta mahdollisilta kulmilta. Päällimmäisenä itsekkäästi tietysti on mielessä se, että mitä minä haluan tehdä. Sillä senhän takia tähän yrittäjyyteen lähdettiin, että saa tehdä tasan sitä, mitä itse haluaa ja mikä tuntuu hyvälle.

Sitten tietysti pitää myös tietää, että mitä muut tekevät. Tuntuu, että käsityöalalla kaikki on jo kertaallee keksitty, ihmiset puhisevat plagioinnista blogeissa ja lehtien palstoilla. Olen jopa kuullut kommentin ettei koskaan samaa tuotetta peräkkäisinä vuosina messuille, sillä joku on jo aivan varmasti edellisiltä messuilta sen kopioinut ja tekee sitä myyntiin, pahimmassa tapauksessa paljon halvemmalla ja huonompilaatuisena. Mutta mitä tehdä, jos on mielestään keksinyt loistavan uniikin idean ja se tuleekin jostain kulman takaa vastaan?

Viimeisimpänä, mutta ei tietenkään vähäisempänä on, että mitä asiakkaat haluavat. Se on ehkä se kaikkein ratkaisevin ja samalla myös vaikein asia pohdittavaksi. Tarjonta pohtimalleni tuotetarjonnalla taitaa olla jo valmiiksikin suuri, jos asiakkaat vaan osaavat tuotteita netistä ja messuilta etsiä. Tärkeimmäksi ja myös haastavimmaksi asiaksi nouseekin mielestäni se, että miten juuri minut ja tuotteeni tullaan löytämään?

Siinäpä haastetta tulevaisuuteen...

keskiviikko 12. elokuuta 2009

Uuden alkua...

Joskus vannoin etten koskaan ala bloggaamaan. Noh, se taisi nyt tulla tehtyä.

Jossain vaiheessa vannoin etten aio alkaa yksityisyrittäjäksi, sekin tuli tehtyä joitain päiviä sitten.

Toisinsanoen, never say never.

Tervetuloa seuraamaan blogiani :)